čtvrtek 25. července 2019

Penetracni nater pro ipu

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího . Při teplotách pod 10°C již lépe nenatírat pro příliš dlouhou dobu schnutí. Asfaltový penetrační lak je elastický bitumenový nátěr odolný proti vodě, slabým kyselinám a zásadám, určený pro penetraci základových pásů, základů, atd. Výpočet materiálu pro plochou střechu Spočítat materiál. PENETRAL ALP asfaltový lak penetrační (9kg/bal.) 60Kč. Nátěr reflexní Reflexol kg.


Výrobci obvykle nabízejí pro konkrétní výrobek konkrétní penetrační nátěr. Asfaltových laků je dnes na trhu celá řada, ne každý druh je však vhodný pro konkrétní použití. Penetrační nátěr ALP 9kg - plněno OMA. Například asfaltový penetrační lak slouží k penetraci základových . Výborná hloubková . Hodí se to také pro zpevnění a pořádnou ochrannou vrstvu v nerovnostech. OSB desky a na ně přibijeme tenkou “ ipu ” a přes.


Pod asfaltové krytiny se používají zase penetrační nátěry na bázi asfaltu, . Pokládá se na izolační fólii s hliníkovou úpravou a spojují se plamenem nebo lepidlem na asfaltové pásy. Pro penetraci před izolací základové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.